top of page

Materiale og brochure

nyhedsBillede_billederID_353_loebenr_1_t

“Forældrehåndbog til nye forældre”

Tanker, råd, og videregivne erfaringer til dig, der har fået et lille barn — med Galaktosæmi. I dette informationshæfte til nye forældre med et barn med Galaktosæmi har vi bestræbt os på at videregive erfaringer. Erfaringer som vi syntes kunne have været nyttige, da vi selv stod i situationen, som nybagte forældre. Kontakt: Redaktionen

Laktosefri mad

I denne bog kan du hente inspiration til mælkefri mad.

Bogen er fuld af lette og lækre opskrifter, som vil give dig masser af muligheder for at lave gode og spændende retter - uden mælk.

Sidst i bogen finder du praktisk information, som vil guide dig gennem de daglige indkøb og overvejelser om tilberedningen.

Laktosefri kogebog med informationsafsnit om gode råd og vejledning til madlavning uden laktose samt ca. 250 opskrifter om morgenmad, frokostretter, konfekt, kager, brød, børneopskrifter, sovse o..a.

Salg af kogebog kontakt: Redaktionen

Pris: kr. 120,- 
+ kr. 50,- i forsendelse 

(Tekst på forside: Mangler du inspiration til mælkefri mad?Kogebogen " Laksotesifri mad" er fyldt medlette og lækre opskrifter, og en masse inspiration til at lave gode og spændende retter - uden mælk naturligvis.) 

 

bottom of page